SURREAL FASHION с MISS ANIELA и NIKON - изложба и семинар / 25-27.07.14
Дата: петък, 04 юли 2014 в 11:38 часа
Тема: Фото школа


Изложба и уъркшоп SURREAL FASHION с MISS ANIELAСлед скорошното представяне на новият Nikon D810, ви предоставяме възможност да се срещнете лице в лице с един от фотографите, участвали в създаването на рекламните снимки за модела – Натали Дибиж (Natalie Dybisz), известна с артистичния си псевдоним Miss Aniela (http://www.missaniela.com/).

Изложба и уъркшоп SURREAL FASHION с MISS ANIELA:  Изложба и уъркшоп SURREAL FASHION с MISS ANIELA

  Изложба и уъркшоп
  SURREAL FASHION
  с MISS ANIELA

  и Профайлд ООД – официален дистрибутор на Nikon за България

  25-27 юли 2014


  Тя ще изнесе кратка лекция, разказвайки ни за сюрреалистичното и как и защо го въплъщава в изкуството си. Ще разкрие от къде черпи вдъхновение и какво я кара да продължава да търси нови предизвикателства.

  Откриването на нейната изложба Surreal Fashion (http://www.surrealfashion.co.uk/) в галерията за фотография Synthesis ще ви даде възможност да скочите в заешката дупка и да се озовете в един друг, пъстър и приказен свят.

  Най-запалените по файн-арт фотографията, ще могат да почерпят директно от нейният опит в двудневен Surreal Fashion уъркшоп на интересна локация. На ваше разположение за тест и снимки ще бъде новият Nikon D810, както и модел, екип от стилисти и гримьори и разбира се самата Натали Дибиж, която ще разкрие тайните на сюрреалистичните си снимки, демонстрирайки целият работен процес – от стайлинга до финалното изображение.

  Програма

  25.07
  • 18:30 – 19:45 Лекция с лектор Натали Дибиж (Miss Aniela)
  Място: Червената зала в Център за култура и дебати Червената къща
  Адрес: ул. Любен Каравелов 15, София
  ВХОД СВОБОДЕН!
  Лекцията ще се проведе на английски език. Ще бъде осигурен консекутивен превод.
  • 20:00 Откриване на изложба “Surreal Fashion” на Натали Дибиж (Miss Aniela)
  Място: Галерия за фотография “Synthesis”
  Адрес: бул. Васил Левски 57 (до Попа), София
  Изложбата ще бъде достъпна за посещения до 25.08.2014

  26.07
  Уъркшоп Ден 1
  Денят ще започне с дискутиране на концепцията „фото сесия на локация” и особеностите, който тя носи със себе си, като запознаване с мястото и подбиране на подходящ стайлинг за него. Силно повлияна от сюрреалистичното, Натали търси локации с характер, места които сами по себе си носят заряд и вдъхновяват. Познаването на наличното естествено и изкуствено осветление е основна част от подготовката за получаване на крайният резултат. След като демонстрира начина си на работа в демо сесия, в която ще говори за избора на обективи, осветление и настройки, всички участници ще имат възможност да изпробват наученото. Когато дискутирането на резултатите с другите участници и Натали приключи ще последва кратко обобщение, и ще бъде обявен краят на снимачния ден.

  27.07
  Уъркшоп Ден 2
  Вторият ден на уъркшопа е почти изцяло свързан с пост-обработката. Натали ще покаже способите си за получаване на така характерното за нея приказно, пъстро и изпълнено с живот изображение. Ще имате възможност да дискутирате изкуството на фотографията и да разберете нейната формула и философия на успех.


  Уъркшопа ще се провежда изцяло на английски език. Превод няма да бъде осигурен, за това знанието, разбирането и говоренето на английски език е препоръчително за взимане на пълноценно участие в събитието.

   

  Брой на участници в уъркшопа: максимум 12 души;
  Цена за участие: 399 лв. За записалите се до 15.07.2014 - 379 лв.
  В цената е включено:
  • право на участие в първият и вторият ден на уъркшопа
  • лек кетъринг по време на уъркшопа
  Записване:
  • в офиса на Профайлд ООД след заплащане на цялата сума. Офисът се намира на адрес София, бул. България 49А, етаж 4, офис 29.
  • чрез заплащане на цялата сума по банков път и след като изпратите имейл на events@profiled.net с вашите име, телефон и адрес. Желаещите да платят чрез банков превод е необходимо да се обадят предварително на телефон 02 8500350, за да резервират мястото си (ако има такова свободно). Мястото ще бъде резервирано за период от два дни, в който трябва да извършете плащането и да изпратите имейл.


  Банкова сметка: IBAN BG70 RZBB 9155 1068 0012 10
  BIC: RZBBBGSF
  Основание за плащане: Участие във фотопленер
  При желание за издаване на фактура е необходимо ЕГН (за частни лица) или данни на фирма (за юридически лица).
  Повече информация може да получите на телефон 02 8500350 или на имейл events@profiled.net


  Организаторите си запазват правото за евентуални промени в програмата, които ще бъдат упоменати изрично.Тази статия идва от BgFotoNET
http://www.bgfoto.net

URL на тази публикация е:
http://www.bgfoto.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2072