BgFotoNET начало
Професионални фотографии на невероятни цени...
 
 
 
 
МЕНЮ
Реклама...
Професионални фотографии на невероятни цени...
ФОТОПАЗАР...
Няма обяви...
BgFotoNET: Фото конкурси

Търсене в Тази Тема:   
[ Към Начало | Избор на Нова Тема ]

Naomi Campbell търси моден фотограф
Публикувано от BgFotoNET във понеделник, 18 януари 2010 в 23:05 часа (1206 прочитания)Раздел Фото конкурси

Naomi CampbellСега всеки има невероятният шанс да поснима в компанията на абаносовата красавица едно от най-популярните лица в модата – Наоми Кембъл (Naomi Campbell). Това предизвикателство е организирано от Talenthouse.com, които Ви канят да качите при тях 4 от най-добрите си снимки по темата ‘glamour’. Всички те ще бъдат публикувани от Talenthouse и ще са достъпни за гласуване.

Щастливият победител ще има възможността да снима не самата Наоми Кембъл, а модел избран от нея. Снимките ще бъдат за Glamour Magazine. Крайната дата за качване на Вашите снимки е 12.02.2010 год...

Сподели със всички... [...прочети докрай]
2010 Photocrati Fund Competition
Публикувано от BgFotoNET във понеделник, 18 януари 2010 в 23:00 часа (1364 прочитания)Раздел Фото конкурси

Photocrati logoОт фондацията Photocrati стартират първият конкурс в който дават $5000 на непрофесионални фотографи, които работят над важни хуманитарни и/или свързани с околната среда проекти. Целта е да се подпомогнат тези творци, които са се заели с важни проекти с положителен ефект върху целият свят. Крайният срок за подаване на заявки е 15 март 2010 год. (11pm GMT) като наградата ще бъде обявена през юни 2010.

Наградените ще станат стипендианти на Photocrati за една календарна година. Участниците трябва да са непрофесионални фотографи, чиито доходи от фотография или свързани с фотографията дейности не надхвърлят 50% от общите им доходи. Всички участници трябва да са над 21 годишна възраст и могат да са от всяка държава по света. Най-важното изискване е кандидатите да могат да правят перфектни снимки, както и възможността да се справят с техният проект.

Прочетете правилата в тяхната цялост на Интернет страницата по-долу..:

Сподели със всички... [...прочети докрай]
Hearst 8 X 10 Photography Biennial
Публикувано от BgFotoNET във неделя, 17 януари 2010 в 23:05 часа (1087 прочитания)Раздел Фото конкурси

Hearst 8 X 10 Photography BiennialHearst Corporation анонсира международното фотографско съревнование биенале 2011 . Идеята е да се популяризира професионалната работа на талантливи млади фотографи. Hearst 8 X 10 Photography Biennial стартира през 2009 година, като първото му издание отчете повече от 1000 заявки от 47 държави. Конкурсът през 2011 год. е отворен за участие както от американски така и от международни фотографи на свободна практика, професионални фотографи и студенти на възраст от 18 до 35 години.

Всички заявки трябва да са подадени до 31 май 2010 год. Победителите ще бъдат обявени през септември 2010 год. Допълнителна информация на уеб сайтът посочен по-долу:..

Сподели със всички... [...прочети докрай]
420x Compact Flash карти от Delkin
Публикувано от BgFotoNET във четвъртък, 14 януари 2010 в 23:05 часа (1203 прочитания)Раздел Фото конкурси

420x Compact Flash Cards from DelkinКомпанията Delkin представи четири нови 420X PRO карти със скорости на трансфер до 63MB/s. Новите UDMA карти са с капацитети 8GB, 16GB, 32GB и 64GB.  Всяка памет се произвежда с висококачествени NAND чипове при производствен цикъл подчинен на стандарта ISO:9001Delkin’s 420X CF са напълно съвместими с текущите CompactFlash спецификации и поддържат UDMA mode 6.  Тези висококачествени, високоскоростни карти са предназначени за безпроблемно съхранение на изображения и видео файлове с висока резолюция...

420X PRO cards от Delkin са достъпни на цени от $129.99 до $399.99  в зависимост от капацитета...

Сподели със всички... [...прочети докрай]
Пети национален фотоконурс „Най-сладка целувка”
Публикувано от BgFotoNET във четвъртък, 07 януари 2010 в 10:29 часа (1378 прочитания)Раздел Фото конкурси

Обединена рекламна агенцияСтартира Пети национален фотоконурс „Най-сладка целувка”. В него фотографи от всички възрасти ще изпращат запечатаните на лента целувки, като участниците през 2009-та година бяха повече от 80, а в проведения през август фотоконкурс „Целувка срещу кризата” само за месец получихме 70 снимки.

Жури ще са представители на отдел „Култура” Пловдив, изявени български фотографи и представители на медиите. Тази година фотоконкурсът ще бъде популяризиран и в София, но основното домакинство остава на Пловдив. Смятаме, че той стана традиционно културно събитие за града, което се подкрепя и от РИОКОЗ Пловдив и Младежката организация на БЧК.

Осигурени награди до този момент:

Сподели със всички... [...прочети докрай]
Фотограф от Бангладеш спечели TPOTY 2009
Публикувано от BgFotoNET във четвъртък, 17 декември 2009 в 23:05 часа (1250 прочитания)Раздел Фото конкурси

Bangladeshi Photographer Wins TPOTY 2009Международната награда Пътуващ фотограф на годината 2009 (The 2009 international Travel Photographer of the Year) - TPOTY бе спечелена от фотограф от Бангладеш. G.M.B. Akash спечели портфолио от снимки направени по време на негово железопътно пътешествие  в родната му страна, както и "индустриални" снимки от Пакистан, които са грабнали журито с историите, които показват.

Като носител на титлата Travel Photographer of the Year 2009, Akash печели Adobe CS4 Web Premium + Lightroom, Apple MacBook Pro 13” с Aperture 2 софтуер,  пътешествие в планината Татра (Tatra Mountains), сребърно-желатиново копие ILFORD Lightjet 40” x 30” на една негова фотография, 16GB Lexar CompactFlash & професионален картов четец Lexar Professional, Plastic Sandwich leather portfolio book, както и таблет Wacom Intuos4 S pen tablet.

Спечелилите фотографии могат да бъдат видяни на линка по-долу:

Сподели със всички... [...прочети докрай]
Обявиха журито на Sony World Photography Awards 2010
Публикувано от BgFotoNET във сряда, 09 декември 2009 в 23:05 часа (1437 прочитания)Раздел Фото конкурси

Sony World Photography Awards 2010Водещи фигури от международното фотографско общество бяха представени като жури на трите отделни награди на Sony World Photography Awards 2010. Почетното жури на главният годишен конкурс се състои от 12 специално подбрани члена на World Photography Organisation Academy. Това са Mark Sealy, Nadav Kander, Scott Thode, Chloe Limpkin, Aidan Sullivan, Pablo Bartholomew, Roberto Koch, Monica Allende, Bill Hunt, Trisha Ziff, Michelle Dunn и Bohnchang Koo. Журито за студентската част  на конкурса  Student Focus, ангажиращ над 120 фотографски институции по цял свят включва: Adrian Evans; Adrian Boot, Jonathon Torgovnik, Idris Khan и Sue Steward...

Сподели със всички... [...прочети докрай]
Nikon Festival Ви предизвиква да спечелите $100,000
Публикувано от BgFotoNET във неделя, 15 ноември 2009 в 23:00 часа (1096 прочитания)Раздел Фото конкурси

Nikon LogoNikon Inc. анонсира стартирането на нова интегрирана маркетингова кампания, която включва първият по рода си „Nikon Festival“ чрез който ще се посрещне популярността на услугите за споделяне на съдържание чрез социални медии. Nikon отправя предизвикателство към начинаещите „кинодейци“ да качат кратък 140 сек. видео клип на тема “A Day through Your Lens” на сървъра на фестивалният сайт.

Веднъж качени видеоклиповете ще могат да бъдат споделяни с потребителите на социалните мрежи, като Twitter и Facebook, като се позволява незабавен преглед и гласуване. Участниците в конкурса на фестивала ще могат да спечелят една от следните 2 награди: награда на публиката и награда на журито. Видео клипът избран от фастивалното жури ще донесе на автора си $100,000 и Nikon оборудване, докато видео клипа с най-високият резултат от гласуването на потребителите и най-много гледания, ще донесе на създателя си $25,000 и Nikon оборудване...

Вашите видео клипове можете да качите от линкът по-долу:

Сподели със всички... [...прочети докрай]
Конкурс за най-добрата фото-чанта – Kata Dream Bag Challenge
Публикувано от BgFotoNET във четвъртък, 12 ноември 2009 в 23:00 часа (1337 прочитания)Раздел Фото конкурси

Kata Dream Bag ChallengeКомпанията Kata кани всички да проектират своята мечтана фото-чанта/раница и да споделят дизайна си на сайта Dream Bag Challenge. Всяко качено предложение ще бъде прегледано от професионално жури. Най-добрият дизайн ще бъде избран за победител и чантата ще бъде произведена специално за създателят  ѝ, като допълнително  тя ще бъде напълно екипирана с пълен комплект висококачествено фото-оборудване – Canon EOS 5D Mark II digital SLR camera body, EF 24-105mm f/4L USM и EF 70-200mm f/4L IS USM lens, Gitzo Traveler Kit и Litepanels Micro Pro lighting kit.

За повече информация посетете линкът по-долу:

Сподели със всички... [...прочети докрай]
Joby организира фото-конкурс
Публикувано от BgFotoNET във неделя, 01 ноември 2009 в 23:05 часа (1368 прочитания)Раздел Фото конкурси

Joby  GorillapodКомпанията Joby, станала популярна с продуктите си Gorillapod, обяви фото-конкурс. Всеки може да изпрати до 3 фотографии чрез изпращане на имейл до contest@joby.us. Снимките може да са прикачени към имейла или ако са в уеб-пространството да посочите линкове към тях. По-дългата старана на всяка снимка не трябва да е по-малка от 1000 пиксела.

Позволена е минимална корекция във Photoshop, но напълно изфабрикувани изображения няма да бъдат приемани. Крайният срок за подаване на фотографии за участие във фото-конкурса е 31 декември 2009 год, 11:59pm PST.

Наградата за победителя е цялата продуктова линия Gorillapod на Joby, както и публикация на снимките му/и в списания Popular Photography magazine...

Сподели със всички... [...прочети докрай]
114 статии (12 страници, 10 на страница)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]
Следeте BgFotoNET
  Последвайте ни във Facebook   Абонирайте се за нашият RSS бюлетин   Последвайте ни в Twitter
Абонамент за новини:

BgFotoNET ФотоShop

Моята поръчка
Количката е празна
0.00 лв.

Доставка и рекламации
Условия за ползване
Гаранционни условия
За връзка с нас
BgFotoNET Facebook
Нови статии днес...
Няма нови статии днес…
Анкета...
Искате ли BgFotoNET да организира фотоконкурси...?

Да...
Не...
Не ми пука...Резултати
Гласувания

Гласа: 269
Коментари : 0
Стари статии...
неделя, 25 март
· БГ ПРЕС ФОТО раздаде своите награди
понеделник, 05 март
· Canon EOS 5D Mark III
вторник, 24 януари
· Безплатен фотографски семинар: Introducing Nikon D4
четвъртък, 19 януари
· Седми национален фотоконкурс „Най-сладка целувка” 2012
сряда, 13 юли
· Фотоконкурс ''Снимай! Не убивай!''
понеделник, 21 март
· AKVIS HDRFactory
сряда, 02 март
· Фотоконкурс Магията на вятъра
понеделник, 17 януари
· Axtremex UDMA 128GB CompactFlash Memory Card
петък, 07 януари
· Фотоконкурс ''Най-сладка целувка'' 2011
сряда, 15 декември
· Travel Photographer of the Year 2010

Стари Статии
Реклама...
Сложете линк на вашият сайт и печелете по 1 $ за всеки  регистриран  домейн!

Spy.bg - Лесно е да избереш...

Photo-cult.com - първия български интернет Фото Форум

Посетете и нашите приятели:
| www.fotolia.com | www.fotokniga.bg | Регистрация на домейни |

Мain website engine code by phpnuke.org All Rights Reserved.
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters.
Content and images Copyright © 2001 - 2014 by BgFotoNET Ltd. and/or adduced sources. All Rights Reserved.
[ Условия за ползване ] Статистика за сайта [ За BgFotoNET ]
Ако не виждате всичките 16 зони от бяло до черно, калибрирайте мониторът си.